Trouwarrangementen

een bloemrijke start van de rest van jullie leven

Het begin...

scheidingslijn

Hebben jullie plannen gemaakt om te gaan trouwen? GEFELICITEERD!!! Weten jullie niet waar jullie moeten beginnen als het om de bloemen gaat? Hebben jullie geen idee wat er allemaal mogelijk is, en wat er bij jullie past. Je wilt tenslotte het allermooiste – beste en leukste op jullie bijzondere bruiloft.

Wanneer je gaat trouwen komt er heel wat bij kijken, wil je het klein houden of helemaal uitbundig... Ik ga samen met jou op zoek naar het juiste arrangement voor jullie bruiloft waaruit jullie persoonlijkheid/relatie tot uitdrukking komt.

Trouwarrangementen op maat

Trouw bloemwerk

In ons voorgesprek maak ik visueel wat er allemaal mogelijk is en in het gesprek kom ik erachter eventueel met de door jou/jullie eigen meegebrachte voorbeelden om erachter te komen waar jullie wensen en voorkeuren liggen, zodat er precies het juiste bloemwerk  en in de juiste proporties klaarstaat op jullie bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo kun je denken aan alleen een boeket, tot een uitbundige bloemenweelde op jou trouw- en/of feestlocatie en alles wat daartussen zit. Welke materialen gebruik je, gebruik je verse bloemen of droog- of zijdebloemen. Na afloop van de bruiloft kun je wanneer je een boeket hebt met verse bloemen ervoor kiezen je boeket als herinneringssymbool te laten prepareren

Jullie liefde voor elkaar vereeuwigen?

scheidingslijn

Je bruidsboeket bewaren na de bruiloft? Jou prachtige bruidsboeket na de bruiloft weggooien? Liever niet maar wat dan? Hoe kun je boeket zo mooi en zo lang mogelijk bewaren en er misschien jaren later nog steeds met veel liefde naar kijken en de herinnering aan die dag levendig houden? Wanneer je bruiloft voorbij is kun je ervoor kiezen om het gehele bruidsboeket te bewaren of slechts alleen een aantal bloemen.

Hier zijn verschillende manieren voor: Je kunt hem laten drogen,  je kunt er heerlijk geurende potpourri van maken, het laten verwerken tot kunstwerk of het bruidsboeket kan zo bewerkt worden dat het er 'echt' uit blijft zien en je het nog jaren kunt bewaren op een voor jou bijzondere plek in huis.

Een bruidsboeket, het is een herinneringssymbool aan je bruiloft, hoe mooi is het als je hier later nog eens naar kunt kijken en opnieuw warme gevoelens krijgt. Als finishing touch kun jij je boeket bewaren in een mooie stolp of lijst, zodat je  herinnering altijd stofvrij blijft!

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT TROUWARRANGEMENTEN

scheidingslijn
icon-bloemen-2

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Graag nodig ik je uit om een kijkje te nemen achter deze "voordeur" om je te verbazen over de mogelijkheden, uiteraard kan ik je ook persoonlijk informeren over de mogelijkheden die er zijn van het jou wensen op bloemen en planten gebied.

Alle arrangementen worden op maat gemaakt, de mogelijkheden zijn legio. Prijzen zijn dan ook altijd in overleg en worden gekoppeld aan jouw wensen, grootte, seizoen en budget.