Afscheidsarrangementen

een bloemrijk afscheid

Een laatste reis, je laatste reis...

scheidingslijn

Het zou heel mooi zijn als dit een afspiegeling is van de persoonlijkheid van je dierbare of jouw persoonlijkheid. Bloemen kunnen dit heel goed vertalen. Bloemen hebben allemaal hun eigen unieke identiteit net als mensen. We bloeien, groeien en schitteren allemaal op onze eigen unieke manier.

Heel vaak wordt gedacht dat er alleen maar de "klassieke" uitvoering gemaakt kan worden, maar hoe fijn zou het zijn als het een persoonlijk en op maat gemaakt arrangement is? Bij Bloemstylist Miranda bent u dan aan het juiste adres. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg om de laatste reis van uw dierbare tot een bloemrijke reis te maken.

rouwarrangementen op maat

Afscheidsbloemwerk

Ik laat graag de natuur spreken in mijn arrangementen en laat bloemen schitteren in hoe ze zijn. Ik besteed graag alle aandacht aan het bloemwerk welke het beste bij jou dierbare past. Hierbij zijn we niet gebonden aan standaard of traditioneel er kan van de gebaande paden afgeweken worden, waarbij ik geen enkele uitdaging uit de weg ga om elke wens in bloemvorm te kunnen realiseren.

Bij mij kun je terecht voor zowel de uitdagende opdracht als de klassieke uitvoeringen, net wat bij jouw dierbare past. Ik werk vanuit mijn atelier waardoor het mij in staat stelt om op een voor jou als klant goed en rustig moment en op een persoonlijk gekozen locatie in alle rust te bespreken wat je  wensen zijn en de mogelijkheden te bespreken. Afscheid nemen is zwaar. Ik kan het verdriet natuurlijk niet wegnemen, maar de liefde voor jouw dierbare vertalen in bloemen kan wel troost bieden in deze moeilijke tijden.

Volledig op maat en wens gemaakt

Ik maak de voorbeelden graag visueel aangepast op de wensen van de persoon en werk daarbij graag met persoonlijk gekozen voorbeelden waarbij we eventuele aanpassingen kunnen bespreken. Iedereen is anders en iedere wens is anders. Mijn dienstverlening past zich daarop aan. Zo is het niet alleen mogelijk alleen een rouwarrangement te bestellen, maar dit kan reiken tot een totaal ingerichte afscheidskamer/tuin of locatie.

Na de uitvaart kun je ook kiezen voor het prepareren van een rouwarrangement of enkele bloemen uit het rouwarrangement, hierbij wordt het rouwarrangement gedroogd, in originele staat terug gebonden en geconserveerd in een mooie lijst of een gedenkkistje.

De prachtig gemaakte rouwarrangementen weerspiegelen de liefde en waardering voor de overleden dierbare en bieden troost aan de nabestaande. Wat is er mooier dan het vastleggen van jouw liefde door het laten prepareren van deze eeuwig bloeiende bloem(en)?

Rouwarrangementen op maat
biologisch-afbreekbaar-rouwlint

NIEUW: Eco Rouwlint

De rouwarrangementen bij Bloemstylist Miranda kunnen gemaakt worden met bio steekschuim van OASIS. Ook kunnen we deze rouwarrangementen voorzien van een bijpassend lint met jouw naam en/of boodschap dit lint kan worden beschreven maar ook kan er een tekening op gemaakt worden, maar ook kunnen wij hem voor jullie bedrukken. Dit papieren lint is afbreekbaar en hoeft dus niet persé verwijderd te worden.

Zo kun je dus eenvoudig een betekenis vol en gepersonaliseerd rouwarrangement maken.

Het papieren Eco lint is beschikbaar in 3 matte natuur-tinten: off-white, craft (beige) en in 2 tinten groen.

Wil je geen lint?

Ook hebben wij ook prachtige kaartjes hetancker.nl.
Dit zijn kaartjes in een lint vorm of een vierkante vorm.

De teksten die daarop staan zijn:

  • Blanco
  • Ik ben er stil van
  • Een laatste groet
  • In ons hart leef je voort
  • Rust zacht
  • Een lieve groet
rouwkaartjes-bij-bloemen
biologisch-afbreekbaar-oase

BIO STEEKSCHUIM VAN OASIS

NIEUW: OASIS® BIO Floral Foam Brick

Eigenschappen en voordelen

  • OASIS® BIO Steekschuim is 51,5% biologisch afbreekbaar binnen 365 dagen en 91% in 3 jaar.
  • Ondergrond is 100% biologisch afbreekbaar
  • Geschikt voor alle duurzame arrangementen
  • Volgens ASTM D5511 in biologisch actieve stortplaatsen

De liefde voor de overledene vereeuwigen?

scheidingslijn

Een prachtig persoonlijk gemaakt rouwarrangement achterlaten op een strooiveld of in een uitvaartcentrum?

Hoe kun je een rouwarrangement zo mooi en zo lang mogelijk bewaren en er misschien jaren later nog steeds met veel liefde naar kijken en de herinnering aan jou dierbare levendig houden?

Drie manieren van drogen zijn:

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT ROUWARRANGEMENTEN

scheidingslijn
icon-bloemen-2

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Graag nodig ik je uit om een kijkje te nemen achter deze "voordeur" om je te verbazen over de mogelijkheden, uiteraard kan ik je ook persoonlijk informeren over de mogelijkheden die er zijn van het jou wensen op bloemen en planten gebied.

Alle arrangementen worden op maat gemaakt, de mogelijkheden zijn legio. Prijzen zijn dan ook altijd in overleg en worden gekoppeld aan jouw wensen, grootte, seizoen en budget.